Agility 16 + 125
Re: Agility 16 + 125
Mulah - netahej nás za nohu! Skoro 2 cm deska plus kolečka. Výška musí být větší
Bodéť bys to dostal na stojan. Ale poradím. Najeď si zadním kolem do výšky podstojanu

Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Ja nsem si ji delal sám. 5mm plech, kolečka v železářství, jen jsem mosel sundat s koleček gumy a nechat vysoustruzit ze silonu jinak jsem s tim nehnul. Mezera mezi podlahou je 8mm a dal jsem na neho i 400kg BMW K1200 LT. KRASNE SE S TIM MANIPULUJE. Jestli se mi bude chtit tak nafotim.ale spíš ne .
Slyším na jméno RUDA
Ale Vladimíre. Tahat tě za nohu, bych si nedovolil. Lamino 16mm, plus kolečka, ale takový se spešl plocháčem , takže se to přišroubovao z vrchu a kolečko bylo na boku a přesahovalo to tak 5až 8 mm 
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Prave som objednal ten Rothewald. Vyhoda je, ze nemusim skuter stavat na stojan ale staci, ak nanho vylezem so zadnym kolesom a v pohode tocim s celym skutrom.
Skoda, ze dodacia lehota je 14 prac. dni, ale uz vydrzim. Bez toho sa nepohnem
Skoda, ze dodacia lehota je 14 prac. dni, ale uz vydrzim. Bez toho sa nepohnem
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo .. za ty prašule by ti šikulové dokázali vyrobit i 3 kusy .. možná i víc, ale když možnosti nejsou .. chápu

Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Víš Honzo ono se to možná zdá. Pokud si to nemáš jak udělat sám.Musíš někam jet a koupit materiál. Už to stojí peníze a čas. Tomu musíš dát něco, druhému taky,ten nemá hned čas atd. atd. Ve finále ta cena není tak děsivá.
Omlouvám se za OT a mizím

Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Honzo uvazoval som aj nad tym, dat si to urobit ( ja nemam kde ) ale potrebujem to hned, inak skuter z chaty nevyberiem a rovnake problemy nastanu pri parkovani. Pocasie je na draka, tak aspon mi nie je luto, ze nejazdim.
To je dan za byvanie v meste v panelaku bez garaze
To je dan za byvanie v meste v panelaku bez garaze
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Už jsi to myslím jednou nafotil, tak to stačí najít.forman píše: Jestli se mi bude chtit tak nafotim.ale spíš ne .
Tady bych s Rosim souhlasil. Pokud nejsi někde, kde může chybět kus plechu, nemáš kde ohnout min. 4 plech, musíš koupit kolečka a to bude tak 150 jedno. Mě se ta cena opravdu nezdá vysoká.Rosi45 píše:Víš Honzo ono se to možná zdá. Pokud si to nemáš jak udělat sám.Musíš někam jet a koupit materiál. Už to stojí peníze a čas. Tomu musíš dát něco, druhému taky,ten nemá hned čas atd. atd. Ve finále ta cena není tak děsivá.![]()
A taky souhlasím s tím, že jsme OUT.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
A já sice mám kde, i plech se může potratit, i ohýbačka tam je, ale nejspíš bych to taky koupil. Páč jeden musí plech najít, druhej naohýbat, třetí vařit, já bych musel někde sehnat ty kolca . . A pak každýho uhánět , to člověk radši koupí 
edit: Málem jsem zapoměl. Přijeď k nám do firmy, my ti to uděláme tak za dvojnásobek

edit: Málem jsem zapoměl. Přijeď k nám do firmy, my ti to uděláme tak za dvojnásobek
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Dnes som si bol aj napriek slusnej kose zajazdit.
Mam uz najazdenych 82 km a stale mi ukazuje uplne plnu nadrz.
Agilku som po nastartovani nechal asi 3 minuty bezat na volnobeh. Po pridani plynu vsak motor skapal. Vypol sa sytic a motor bol este studeny. Toto sa opakovalo asi 3x. Rozbehol som sa trochu nohami a uz motor zabral.
Cize bude treba bud skorej vyrazit, este so syticom a pomaly zahriat jazdou alebo na mieste cakat dlhsie.
Mam uz najazdenych 82 km a stale mi ukazuje uplne plnu nadrz.
Agilku som po nastartovani nechal asi 3 minuty bezat na volnobeh. Po pridani plynu vsak motor skapal. Vypol sa sytic a motor bol este studeny. Toto sa opakovalo asi 3x. Rozbehol som sa trochu nohami a uz motor zabral.
Cize bude treba bud skorej vyrazit, este so syticom a pomaly zahriat jazdou alebo na mieste cakat dlhsie.
Otázka je, jak moc jsi přidal plyn. Jestli jen lehce nebo plný kotel - tam bych se vůbec nedivil, že to zdechlo.
Ale je to nový stroj, takže nemusí být dobře seřízený. Může být moc bohatá směs => málo vzduchu a pak to po přidání zdechne. Šroub regulace bohatosti směsi by měl být od plného dotažení povolený o 1,5 otáčky.
Edit: Tak v servisním manuálu Yagera 125 jsem našel povolení šroubu regulace bohatosti směsi o 2 3/8 +- 3/4. Myslím, že Agility by to mohla mít stejně.
Ale je to nový stroj, takže nemusí být dobře seřízený. Může být moc bohatá směs => málo vzduchu a pak to po přidání zdechne. Šroub regulace bohatosti směsi by měl být od plného dotažení povolený o 1,5 otáčky.
Edit: Tak v servisním manuálu Yagera 125 jsem našel povolení šroubu regulace bohatosti směsi o 2 3/8 +- 3/4. Myslím, že Agility by to mohla mít stejně.
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Je fakt, ze sytic nie je riadeny rj. Upozornoval ma na to uz predajca pred prvou jazdou, ze ked je motor uplne studeny a sytic sa vypne, moze motor pri zatazeni zdochnut. Pridal som jemne a zdochol ale povazujem to za normalne. Tyzden Agilitka stala v chlade a sytic sa vypina dost rychlo.
Teraz je otazka, ci je lepsie zahriat motor na volnobeh na mieste alebo este pokial je zapnuty sytic, jazdou ?
Agilitka pekne na brnk chytila ale nesla do otacok a ani sa jej nedivim.
Asi to budem robit tak, ze po starte chvilku pockam a pomaly sa rozbehnem, nech sa zohreje v zatazi motor aj prevodovka.
Teraz je otazka, ci je lepsie zahriat motor na volnobeh na mieste alebo este pokial je zapnuty sytic, jazdou ?
Agilitka pekne na brnk chytila ale nesla do otacok a ani sa jej nedivim.
Asi to budem robit tak, ze po starte chvilku pockam a pomaly sa rozbehnem, nech sa zohreje v zatazi motor aj prevodovka.
Já to s tím zahřátím dělám tak, že skútr vytáhnu z garáže, postavím ho na hlavní stojan a nastartuju. Mezitím si nasazuji helmu, rukavice a upravuju se, to zabere tak 1,5 - 2 min., a to dle mě stačí. Pak jen nasednu a upaluji... 
Dělám to naprosto stejně už několik let. Vyjedu z garáže před branku (to je z kopce), nastartuju, jdu zavřít garáž, zapnu bundu, nasadím helmu, rukavice a jedu. První přidání plynu je pozvolné a při teplotě okolo nuly má občas motor tendenci se dusit. Stačí ubrat a znovu lehce přidat (někdy 2-3x ) a rozjede se to. 
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Diki chlapi, aj ja to tak budem robit