spotřeba 7l
spotřeba 7l
Zdarec tak jsem se stal novým majitelem skutru xciting 500, bohužel moji radost kazí vysoká spotřeba 7l na 100km, nevím co stím. Dnes jsem vyčistil kompletně karburátor ale vzhledem k tomu že byl čistej tak si moc velkou naďeji na pokles nedávám
Neví někdo čím to je?
Naposledy upravil(a) cempa1 dne ned 23 bře 2014, 19:58, celkem upraveno 2 x.
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To nějak špatně počítáš. To snad není možné. Popiš prosím způsob počítání spotřeby. S takovou to spotřebou bys na plnou nádrž ujel jen 120 km a to je podivné. Kymco má nádrž na 12 litrů.
Jinak nevím, co bych ti poradil. Ještě mě napadlo, jestli nemáš přicpané sání. Ale i tak je to spotřeba podivně vysoká.
Jinak nevím, co bych ti poradil. Ještě mě napadlo, jestli nemáš přicpané sání. Ale i tak je to spotřeba podivně vysoká.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
Zkus pořádně projít palivovou cestu pod podtlakovým ventilem ke karbci. Hledej jakoukoliv netěsnost, prasklinku, či ředinu. Karburátor bych fakt raději nechal odborníkům. Jedině, že by na něm byl povolený nějaký šroubek.
Pak mě ještě napadá, nemizí ti voda, nebo olej ? Jak vypadá olej v motoru ? Ventily respektive jejich vůli jsi kontroloval. Jestli na ně předchozí majitel prděl, můžou mít podpálená sedla a netěsní (hlavně výfukový ventil(y)). Motor pak ztrácí kompresi, nemá zdaleka plný výkon, spousta nespáleného paliva mizí do výfuku. Střílí si tvůj skútr do výfuku ?
Pak mě ještě napadá, nemizí ti voda, nebo olej ? Jak vypadá olej v motoru ? Ventily respektive jejich vůli jsi kontroloval. Jestli na ně předchozí majitel prděl, můžou mít podpálená sedla a netěsní (hlavně výfukový ventil(y)). Motor pak ztrácí kompresi, nemá zdaleka plný výkon, spousta nespáleného paliva mizí do výfuku. Střílí si tvůj skútr do výfuku ?
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013