Pneu našich miláčků
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Díky Mildo.
Právě mě doběhly domácí pracovní úkoly, a vyndal jsem ruce ze dřezu, osušil, abych si neumáčel velký TP a je to tam.
Předek 56 S
Zadek 66 S
Takže to mám dobře. Takže díky za rady.
Právě mě doběhly domácí pracovní úkoly, a vyndal jsem ruce ze dřezu, osušil, abych si neumáčel velký TP a je to tam.
Předek 56 S
Zadek 66 S
Takže to mám dobře. Takže díky za rady.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
To Gek> nejedna ženština by Věrči mohla závidět ..
To Gandalf> Michelin Power Pure jsem chtěl taky, ale bohužel jsem gumu sjel ke konci sezóny a to už se ji nikomu nepodařilo v žádném Evropském skladě Michelinu sehnat, tak jsem nakonec musel dát Dunlop ScootSmartII. Doporučuji ti, jestli jsi rozhodnut, objednávat zavčas !! ... i když už možná letos bude situace lepší, loni to byla novinka..
To Gandalf> Michelin Power Pure jsem chtěl taky, ale bohužel jsem gumu sjel ke konci sezóny a to už se ji nikomu nepodařilo v žádném Evropském skladě Michelinu sehnat, tak jsem nakonec musel dát Dunlop ScootSmartII. Doporučuji ti, jestli jsi rozhodnut, objednávat zavčas !! ... i když už možná letos bude situace lepší, loni to byla novinka..
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Jasan. Budeme testovat a psát jenom praudu, samou praudu a nic než praudu. K tomu mi dopomáhej sám velký Michelin. Zatím mohu říci, že se mi zdálo, že nárazy z vozovky nejsou takové prdy jako na Vietnamských Contitechách. V zatáčkách Pure sedí dobře, ale já nejsem žádný klopič, ale je fakt, že i na starých Conti Mirouš dřel topením o zem, když jsem mu půjčil Kymčáka, protože on si svoje Béčko prodal a já mezitím spunktoval výlet do Třebíče, kam jsem z důvodu rodinné oslavy sestřenice bratrancovi ženy z druhého manželství nemohl se účastniti. Tak jsem mu Kyče půjčil se slovy, upadneš - koupils.
Takže si myslím, že tyto Purky budou sedět ještě lépe. Ale to já asi nezkusím, protože můj strach je o hodně větší než přilnavost mých pneumatik.
No a co se týká teď přes zimu. Hezky stojí v garáži a neucházejí. To je zatím asi všechno.
Takže si myslím, že tyto Purky budou sedět ještě lépe. Ale to já asi nezkusím, protože můj strach je o hodně větší než přilnavost mých pneumatik.
No a co se týká teď přes zimu. Hezky stojí v garáži a neucházejí. To je zatím asi všechno.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak právě mi PPL dovezla přední Dunlop Scoot Smart 120/80/14-58S cena včetně dopravy a dobírečného 1058,- Kč. Už se nemůžu dočkat, až ji přezuji a nasadím kolo z5 na Downa ... pak už jen tradáááá ..... okolo komína ...

Kymco Downtown 300i ABS
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem přezul přední pneu a dnes, pokud projde kontrolním měřením tak ji namontuju na vydle a pak už může teplota poskočit nad 4°C permanentně a tradááááá na silnice. Přezouval jsem v Jičině nedaleko Starojické Lhoty PŘESNĚJI TADY KLIK. Myslím Ládíku, že by to mohl být pro tebe dobrý tip. Pán je velice ochotný a přepečlivý. Přezuje, vyváží .... a za ne drahý peníz, přezutí, vyvážení, plnění dusíkem za 120,- Kč.
Naposledy upravil(a) HonzaH dne stř 13 bře 2013, 06:51, celkem upraveno 1 x.
Kymco Downtown 300i ABS
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Jinak Gandalfe, ty Mišlenky SilnoPurovky jsem měl taky vytipované, ale bohužel jsem narazil, bo zadek jsem dojezdil chvilku před koncem sezony (konec srpna) a nebyly k mání. Bylo to těsně před "zátokou" a tak jsem musel na zadek narychlo vzít co bylo, a zatím teda s Dunlopou ScootSmart nejsem nespokojený
Teď jen doufám, že i na předku se bude chovat nezáludně. Moje rada proto zní, kontrolovat a objednávat s dostatečným předstihem. Mě 3 týdny na dodání (přelom srpen až polovina září) a to jsem zkoušel přes několik prodejců, ale gumy prostě nebyly ani v centrálním evropském Michelin skladu, nestačily 
Naposledy upravil(a) HonzaH dne stř 13 bře 2013, 06:52, celkem upraveno 2 x.
Kymco Downtown 300i ABS
- Gandalf
- Spisovatel příspěvkový
HonzaH: Chtěl bych vidět výraz v obličeji prodejce, když bych tam nastoupil a hned ve dveřích srdečně zvolal: "Tož, chtěl bych ty Vaše SilnoPurovky na můj stroj, teda esli je máte?"
Ale dobrý tip, až je jednou budu kupovat - plánovat s větším předstihem
Ale dobrý tip, až je jednou budu kupovat - plánovat s větším předstihem
Honda Forza 300 (2019) 
(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)

(Honda CTX 700D 16-19, Piaggio X10 350 13-16, Kymco Downtown 125 2012-13, Babetta 210 1988-2000)
Protože akce chrastava ukrojí z tachometru dalších cca 1000 km rozhodl jsem se si objednat gumy bo moje mají nahrkáno 13 000km a už nejsou co bývaly a tak po frantově akci půjdou dolů rozloučím se s oběma zároveň při odhadem 14 000 km čest jejich památce a doufám že cestu na severozápad ustojí se ctí.
u Hamleta se chystám objednat power pure od michelinu
120/70 -15 M/C 56S Michelin Power Pure SC Front TL 1 068 Kč
150/70 -14 M/C 66S Michelin Power Pure SC Rear TL 1 301 Kč
Takže pánové (Milda Gek) popř. další kdo máte tyto gumy očekávám jarní reference k těmto "silnopůrovkám"
u Hamleta se chystám objednat power pure od michelinu
120/70 -15 M/C 56S Michelin Power Pure SC Front TL 1 068 Kč
150/70 -14 M/C 66S Michelin Power Pure SC Rear TL 1 301 Kč
Takže pánové (Milda Gek) popř. další kdo máte tyto gumy očekávám jarní reference k těmto "silnopůrovkám"
Kymče Xciting 500 koupený (20.4.2011) zatím až na nějaké maličkosti spokojený majitel