Dnes odpoledne jsem nepecnil u telky, ani jsem nedělal domácí práce, nýbrž jsem se věnoval optiskému tuningu. Na černé plochy jsem použil černou reflexní fóli, na stříbrná kola jsem použil stříbrnou reflexku. Vtip je v tom, že při běžném pohledu si polepů nikdo nevšimne. Je to vlastně takový skrytý tuning
Bez blesku
S bleskem
Plus kola
Já jsem nadšený. Takhle bych klidně potáhl tou fólií klidně celého skútra i se mnou . Přeci jen pro mě je opravdu důležité se při té jízdě - jak už jsem tady na fóru psal - pořádně zviditelnit. Já mám zatím na víc jen ruko-domo dělané přídavné brzdové světlo v givi kufru a podsvícení předního a zadního kola. Dnes nafotím a přidám. Ještě špekuluji nad mlhovkou udělánou z blikačky na kolo - objevil jsem opravdu jednu s max viditelností, ale nechce se mi ji jen tak přidělat k rámu, nebo plastu. Ale na to zatím ...
Mildo, a ta folie na těch kolech je co zač? Mám černé kola a toto se mi hodně líbí. Tedy více, než ty barevné reflexní, které se prodávají po kšeftech.
Tak tady je k nahlédnutí jen to podsvícení předního a zadního kola
a to přídavné brzdové světlo v givi kufru, které jsem si dokuplil sám. Výrobou samodomo mě vyšlo na cca 100,-
Moc dořešené nemám jeho připojení - jen na tyto fastony
ale co už, že?
sry za ty obrovské fotky, Trotlík si ze mě dělá srandu, ale já to dělám jen pro něj. Přeci jen už je to krapet starší kousek, tak ať si nemusí nasazovat .
to devil leds - jezdím s tím spíše mimo město, kde se snažím sebe večer co nejvíce zviditelnit. Ve městě, kde svítí lampy to zase tak moc nevynikne. Ale zapínám to, to jooooo .
Každopádně nápad to byl Zdeňův, to tady musím napsat, abych mu nekřivdil a neubral tu sláááávu . Trotla měl podsvíceného do modra jako první, tak komu čest tak tomu hoplá
To věřím. Asi půjdu do těch proužků na kola. Opravdu, čím více se na těch dvou kolech zviditelníme, tím větší bezpečnost si za večerních jízd připravíme.....
Tož já sem taky nezahálel a Raptora sem z jedné strany polepil samolepkama denníma které nendou vidět ve dne a z druhé zas nočníma které nendou vidět v noci,dobrý ne? :Jo jo sem prostě tuňastalent.
Přidal jsem modré blikající LED světýlka, sloužící pro upozornění ostatních řidičů na průjezd kolony na srazech a vyjížďkách.Stačil jsem nafotit kabeláž a klekla mi baterie mobilu