Vzduchový filtr je vždy těžké vyndat ven, ale jak píše Zdenda - před vložením nového lehce namazat vazelínkou
XCiting 500
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Vašku, jestli stříkačka nebo karbec - veškeré plasty pasují, teda kromě toho, že po karbecové verzi jsou otvory pro zrcátka v přední kapotě. Viděl jsem řešení - zakrytí otvorů tuningovou nerezovou mřížkou a vypadalo to supr
Vzduchový filtr je vždy těžké vyndat ven, ale jak píše Zdenda - před vložením nového lehce namazat vazelínkou
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Kucí, mám problém. Ono už to začalo dělat hned po nehodě,ale připisoval jsem to bordelu v nádrži kterej jsem lehnutím zkarboval.
XCčko mi chcípá. Když nastartuju,volnoběh šlape pěkně,ale jakmile se chci rozjet a vic přidám plyn,chcípne. Toto zmizne po lehkým ohřátí motoru,ale když dojedu na křižovatku, zastavím tak volnoběh je rád, že se točí a v 50% chcípne (pokud mu v tom nezabráním lehkým přidáním plynu) a když nechcípne,tak po 5 vteřinách se vrátí do normálních otáček.
Nevíte kde by mohl být pes zakopán??? Když už jedu je všechno v naprostým pořádku.
XCčko mi chcípá. Když nastartuju,volnoběh šlape pěkně,ale jakmile se chci rozjet a vic přidám plyn,chcípne. Toto zmizne po lehkým ohřátí motoru,ale když dojedu na křižovatku, zastavím tak volnoběh je rád, že se točí a v 50% chcípne (pokud mu v tom nezabráním lehkým přidáním plynu) a když nechcípne,tak po 5 vteřinách se vrátí do normálních otáček.
Nevíte kde by mohl být pes zakopán??? Když už jedu je všechno v naprostým pořádku.
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Nefunkcni tachometr
Ahoj kuci.
Dnes rano pri jizde do prace mi zacal blbnout tachometr a to tak ze ukazoval max. 40 km h. ikdyz sem jel docela rychle a ted pri ceste z prace uz neukazuje vubec. Asi to bude nekde kolem snimace nebo nejde ani pocitac kilometru. Nevite kde bych mel hledat zavadu? Diky
Milos.
Dnes rano pri jizde do prace mi zacal blbnout tachometr a to tak ze ukazoval max. 40 km h. ikdyz sem jel docela rychle a ted pri ceste z prace uz neukazuje vubec. Asi to bude nekde kolem snimace nebo nejde ani pocitac kilometru. Nevite kde bych mel hledat zavadu? Diky
Milos.
Ať je to jak chce, ten snímač musíš přiblížit, aby se dostal do dosahu magnetu jenž je v kolečku zasazen. Může být i blíž, ale dál určitě ne. Je to úplně stejný princip snímání jako na cyklocomputerech. Uvidíš, bude to zase v cajku. 
Kymco Vitality 2T r.v. 2007 už nemám, nahradila ho "Karkulka" Honda SH 125i r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013
na delší štreky Moto Guzzi Breva 750 r.v. 2004
a na ty nejdelší Triumph Trophy 1200 SE r.v. 2013