Downtown 125,300/125i,300i/ ABS - základní info

Nezakládejte nová témata, existuje-li stejné nebo příbuzné.

Moderátoři: manet125, Gek

Odpovědět
Gek
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gek » čtv 06 říj 2011, 10:51

Taková výbava za tak málo peněz. Jachy to je šence jak to ... no prostě velká.
K z nás má klimatizaci a dokonce i zadní části. Jen nevím jak je ten střešní nosič. To bude asi úprava přilby :lol:

Vlastnosti vozidla:

Bezpečnost: ABS (Antilock Brake System), Airbag: Postranní, Airbag: Řidič, Airbag: Spolujezdec, Alarm, ASR (Protiprokluzový systém kol), EBD (Elektronické rozdeľovanie brzdnej sily), ESP (Elektronická stabilizace podvozku), Indikátor parkování, Pohon 4 x 4, Světla do mlhy, Zimní pneu

Interier: Dřevěné obložení

Okna: Kouřová skla, Přední elektronická okna, Rozmrazovač zadního okna, Stěrač zadního okna, Střešní okno, Střešní šíbr (el), Střešní šíbr (man.), Zadní elektronická okna

Sedadla: Dětská sedačka, Elektronická sedadla, Kožený interiér, Programovatelná sedadla, Sklopná zadní sedadla, Sportovní sedadla, Vyhřívaná sedadla, Výškově nastavitelná sedadla

Vybavení: Alu kola, Aut. Klimatizace, Dálkové ovládání dveří, El. zrcátka, Elektronické zámky, Klimatizace, Klimatizace zadní části, Multifunkční volant, Navigační systém, Palubní počítač, Posilovač řízení, Regulace řízení jízdy, Střešní nosič, Tažné zařízení, TV / VCR, Xenon

Zvukový systém: CD měnič , CD přehrávač, Premium Sound, Rádio a kazetový přehrávač
Informace prodávajícího:

nový skůtr Kymco, akční cena na 1 kus v šedé - kamenné metalíze. plná záruka, 0km, nový stroj ihned k odběru u nás na prodejně!; nový skůtr Kymco, akční cena na 1 kus v šedé - kamenné metalíze. plná záruka, 0km, nový stroj ihned k odběru u nás na prodejně!,
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici." :)

motorr66
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od motorr66 » čtv 06 říj 2011, 15:47

Zrejme se prodejce nechal inspirovat reklamou na to vozitko :lol:
Pomalu, ale jistě ...

Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » čtv 06 říj 2011, 20:19

Neberu ho. Není bílý ;) . :D :D :D .
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...

Haňula
Starší Kecal

Příspěvek od Haňula » čtv 06 říj 2011, 21:51

Jachy, co není bílé, to nebrat, viď? :lol: :lol:
Kymco Quannon 125 :) Moje krásná kočka!
773 998 134 :wink:

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » čtv 06 říj 2011, 21:53

Přesně tak. Hold když si někdo něco oblíbí, těžko názor mění ;) .
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » pon 10 říj 2011, 08:20

Tak moji milí, přemilí!!!

Vzhledem k tomu, že mi na Bouzově překvapení "alá Milda na Vyhlídce" nevyšlo a že už ani pro škaredé počasí nevýjde osobní předání vlaječek a tím vaše seznámení s naším novým mazlíkem, tak už nejde o nic. Myslím, že zbytečné tajení už nemá smysl a jakékoliv protahování už je zbytečné. Ale ať si nemyslíte, problém vydržet to nikomu neříct vůbec nemám.

Ke Kymcu na fotce - jedná se o zajetý skutr, r.v.2010, ještě 10 měsíců v záruce, zakoupen v ČR, po prvním majiteli a kromě 46l Kappy má ve výbavě, kterou na fotce nevidíte - alarm na DO, textilní, cestovní brašny, Givi kapsičku na GPS a Tucano Urbano jak pro řidiče tak pro spolujezdce a hromady dalších věcí, které ani nevím, k čemu jsou. Určitě se najde pár maličkosti k opravě/úpravě, ale řekl bych, že nic zásadního.

Obrázek

Z autoškoly jsem byl celkem nervózní, ale když už pán "D" stál v garáži, jinou volbu jsem neměl.Ale ty stresy, které jsem zažil, když mi má praktická mudr. nechtěla dát potvrzení pro autoškolu ...škoda to tady až psát.

Musím se vám přiznat, jíž více než měsíc jsem majitelem tohoto bílého Dantese a to při jeho koupě jsem dostal skleněný přívěšek, na který jste se ptali odkaď, že jej mám ... udajně toto bublinkování do skla dělají v Tescu v Ostravě - Fifejdách.

A jelikož Vás všechny mám moc rád, už Vás nechci dále tahati za buliky :wink: .
Byli jsme si pro něj v Táboře, byl to den, kdy jsem se cítil úplně stejně jako ve 12-ti letech, kdy jsem šel s otcem pro mou první elektrickou kytaru Jolana Galaxis, kterou jsem od našich dostal 12.10.1990 k narozeninám. A nadšení Kamky je opravdu z mé strany neočekávané. Myslel jsem, že bude ráda, ale ne tak jak v reálu opravdu je.
Jel jsem na něm na černo asi jen 20km na evidenčku a dovezení do servisu na garančku. Zpět už jsme jeli legálně

Obrázek

a pocit je to opravdu skvostný. Tedy aspoň pro mě, který posílil cca o 22kW oproti Agilitce. Ta zůstává i nadále v garáži co by jezdítko do práce a samozřejmě pokud jí zdraví dá, ještě odjede další "Jízdy" a dovolené s Trotlíkem... Je to stále mé zlatíčko a nový mazlík mi jej ze srdce ani s garáže nevytlačí.

Obrázek

Škoda, že se jsem se na Bouzově nemohli sejít až tento víkend :( , to už bych mohl opatrně dojet na Downtíkovi, legálně jak s ŘP tak s ním. :roll: . :(

Chtěl jsem vás překvapit a objet vás všechny s vlaječkami našeho fóra, ale vypadá to, že Dantes bude uléhat k zimnímu spánku a já nemám odvahu vyjet s ním na mokré listí a pak přes zimu řešit, kde ho nechat dát do kupy. Je mi to moc líto, že jsem si jej letos neužil, ale s tím už nic nenadělám. Tak příští rok, jooo? :wink:

Ps - Mildo děkuji, že jsi mé tajemství po celou dobu udržel ;)

Gek
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gek » pon 10 říj 2011, 08:35

Hele vy Fučíkové. :D :D
Mám radost s Vámi Jachy a Kamko. Máte krásný stroj a my ostatní máme o to větší těšení na jaro, abychom Vám ho mohli poplivat pro štěstí :lol: . Ať Vás hezky vozí po výletech a přináší Vám jenom radost.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici." :)

motorr66
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od motorr66 » pon 10 říj 2011, 11:12

Jáchy, moc hezkýýýýýýýýýýýýýýýý :!: Ať slouží ke spokojenosti Tvé i Kamky. Já myslím, že zima ještě počká a dá Ti šanci projížďky okolo komína, až listí vítr odfoukne ... Já jsem měl první jízdu na Kymovi na Štěpána, protože ještě nebyl sníh a vysvitlo sluníčko na krásných +9°C a zážitek cítím dodnes :!: :!: :!:
Pomalu, ale jistě ...

Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...

Bobo76
Starší Kecal

Příspěvek od Bobo76 » pon 10 říj 2011, 12:26

Co to tady je vy tajnůstkáři to snad není pravda ono máme v partě bílýho downíka a nikomu se nic neřekne :shock:

Jináč jáchy je prostě nádherný se zárukou super koupě nemusíš řešit závady s majitelem ale vyřešíš vše na záruku (kdyby nedej bože něco samozřejmě )

No a co to tady slyším za kacířské řeči to jako už si zazimoval styď se ještě je na to moc brzo já myslím že Vyhlídku dáme ještě na skutrech :lol:
Kymče Xciting 500 koupený (20.4.2011) zatím až na nějaké maličkosti spokojený majitel

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » pon 10 říj 2011, 14:17

Děkuji Vám, kamarádičkové moji. Dnes už máme spolu (já a on) zasebou prvních 50km a zatím paráda. ;) Večer spisnu mé první dojmy - jedu jezdit, ju? :wink:

GoodGod
Už mám víc než deset

Příspěvek od GoodGod » pon 10 říj 2011, 16:33

Gratulace jak k řidičskému oprávnění tak ke krásnému stroji! :!: :wink:

Hlavně mnoho šťastných společných kylometrů!
Kymco Agility MMC 50, Aprilia Atlantic 500

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » pon 10 říj 2011, 16:35

Moooc děkuji ;) . Je to jiné ježdění. Dnes necelých 100km a ač to počasí je nic moc, stálo to za to ;) .

manet125
Spisovatel příspěvkový

Příspěvek od manet125 » pon 10 říj 2011, 17:30

Hi hi hi, děcka, já to věděl hned jak ho Jáchy koupil, ale držel jsem s ním basu ;-) :-) . Jen mě mrzí, že neuvidím vaše překvapený xichty :-D :lol: :lol:
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210

Haňula
Starší Kecal

Příspěvek od Haňula » pon 10 říj 2011, 17:40

Jachy, tak ještě jednou gratulace :P A ještě žádné zimování :!: :twisted: Ještě budeme jezdiiiiit :twisted:
Kymco Quannon 125 :) Moje krásná kočka!
773 998 134 :wink:

jakattara
Spisovatel příspěvkový
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakattara » pon 10 říj 2011, 18:08

Ještě jednou mocinky díky. Všem :wink: .
A rosnička Milda říkal, že příští týden má být ještě pěkně, tak třeba se vám všem ještě přijedem ukázat ;) .

Odpovědět