Kymco Xciting 500
Tak toho si teda cením.Hlavně velkou zàsluhu mà Làďa.Ten dodal potřebné informace.
Naposledy upravil(a) lukin1233 dne úte 15 led 2013, 20:08, celkem upraveno 1 x.
http://lukin1233.rajce.idnes.cz/KYMCO/ Kymco 15.7.2013 prodáno.(SUPER STROJ!!!) Momentálně Suziki Bandit 600
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to už je minulost a prstík je taky vytuněný a dostal od paní pojišťovny hromadu penízků na zotavenoujouza74 píše:Až na ten zážitek z bowlingu, co? A už vocaď mizím ať nedostanu vydržkováno.
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Babetta 210
Ládínku,jak máš na kufru uchyceny stožárky na vlaječky?Myslím si,že by asi v mém případě nestačilo udělat do deklu kufru díry a zespoda ty tyčky prachsprostě chytit matkama.Ten plast zase není tak tlustý aby byl pro ně dostatečnou oporou.Musí se tam dát asi nějaká výstuha.A nebo ti k zajištění stability napomáhá i ta horní plotna?Prosím 1.technickou dokundamentaci 2.technické foto 3.technický popis s rozpisem materiálu vč.jeho vlastností např.pevnost v tahu a krutu,kujnost,složení kovu atd.Děkujíííííííííííííííííííííííííí.A prosil bych fofrem
bo sezona je na karku a roboty na stroji eště dost.

- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Na samotný kufr ne. Jezdíš jako blázen a vlajky jsou velké a mají dost odpor. Potom bys taky mohl dojet na místo určení bez víka. Stožárek musí mít alespoň dva body k uchycení. Si teda myslím.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Teda nechci vám do toho nějak výrazně zasahovat, ale vlaječky, potažmo stožárky mají svoje vlákno a gril bych situoval do kufrů. Takže hybaj vocaď 
PS: Naprosto chápu, že jste se zapoměli a nechtěli trhat vlákno. Mám vás kluci rád.
PS: Naprosto chápu, že jste se zapoměli a nechtěli trhat vlákno. Mám vás kluci rád.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
manet125 píše:Teda nechci vám do toho nějak výrazně zasahovat, ale vlaječky, potažmo stožárky mají svoje vlákno a gril bych situoval do kufrů. Takže hybaj vocaď
No jo, ale tam to nikdo nečte
Pomalu, ale jistě ...
Babetta 210
Babetta 210
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dal na Kymčáka nový deflektor. ( Ten co jsem dostal od Mildy ) Nevím na co byl určen, ale na Kymče je velký a tak je jinak prohnutý. A jak jde blbě proud vzduchu, tak mi zavírá plexi na helmě. Musí dolů
(
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
Re: Kymco Xciting 500
Dneska jsem robil tuning - avizovaný na setkání v Kunčicích.
Dík patří hlavně Cosíkovi, bo bez jeho pomoci bych to relé asi nerozchodil a jednomu klukovi z Jablonného v Podještědí za inspiraci.
tady je startování tlačítkem, které mělo být posvícený, ale debil jsem to na poprvé na pikaču zapojil a ledka šla kakat.
A tady je nový klakson. Pro porovnání, to první zatroubení je originál. Škoda, že záznam potlačí skutečnou hlasitost
Dík patří hlavně Cosíkovi, bo bez jeho pomoci bych to relé asi nerozchodil a jednomu klukovi z Jablonného v Podještědí za inspiraci.
tady je startování tlačítkem, které mělo být posvícený, ale debil jsem to na poprvé na pikaču zapojil a ledka šla kakat.
A tady je nový klakson. Pro porovnání, to první zatroubení je originál. Škoda, že záznam potlačí skutečnou hlasitost
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500