Příspěvek
od Vyhlos » pon 29 čer 2015, 19:06
Tak konečně pokračování seriálu na téma denní svícení na Downtownu. Protože musím příští měsíc na STK, tak mi to nedalo a když jsem si přečetl na netu jak paní sejmula dalšího motorkáře, vytisknul jsem si znění informace TUV SUD Czech (nevím, jak se píše přehlasované velké U) o denním svícení jednostopých vozidel a vyrazil na STK. Půlhodinová diskuse s jedním technikem, který si pak zavolal na pomoc dalšího, probíhala nejdříve neutrálně, pak bylo stanovisko zamítavé. Teprve až jsem vytáhl zmíněný dokument, který jsme prošli řádek po řádku, se stanovisko začalo měnit a skončilo konstatováním, že podle zákona splňuje takto provedená montáž denního svícení všechny požadované body, to znamená polohu světel vůči zemi a ostatním světlům, světla vůči sobě navzájem i vyzařovací úhly. Certifikace je samozřejmě podmínkou. Připomínka, že mám světla otočená kvůli snazší montáži o 90° byla správná, ale bez problémů vzali argument, že světla mají kruhový vyzařovací diagram a nejsou určena k tomu aby svítila, ale aby byla vidět.
No a na konec, když jsem jim předvedl jak jsou (nejsou) vidět potkávačky na Downu, otočili úplně. Prohlásili, že ač chodí na všechna školení a dělají schvalovačky na všechno možné, nemohou z titulu své funkce nic namítat a že takto namontovaná světla jsou jednoznačně přínosem k bezpečnosti. Že budu první komu tato montáž projde. Dokonce mi nabídli, že kdyby policajtům při kontrole nestačil odkaz na zákon, že jim mohou zavolat a že jim to vysvětlí. Tak jen doufám, že to bude platit i v červenci až tam půjdu naostro. Ale snad to dopadne dobře i za ten měsíc.
Teď nevím, jestli jsem to neměl napsat do úplně jiné rubriky, ale mám z toho takovou radost, že mi to snad odpustíte. Taková náplast na to, že jsem musel vynechat akci ORHOR, stěhování se protáhlo.
..................................
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr