Gandalf: tak jsem taky prošel manuál a net, už jsem se mrknul i na střeva skutru
mot. olej SAE - dám nějaký co je přímo pro skůtry - třeba Castrol Act evo X-tra Scooter 4T
přev. olej SAE 90 (0,12 L) - dám nějaký 80W-90
filtr olej - dle netu jakýkoliv
filtr vzduch - tak ten jsem dneska rozdělal, zatím ještě není uplně špatný, trošku jsem ho vysál vysavačem - blbé je, že ten papírový filtr je přímo nalepen v tom plastu, jinak by vyšel tak na stovku....
svíčka - NGK CR7E - dle všeho dám NGK CR7EIX - iridiová, měla by 2x déle vydržet a být kapku lepší (zkušenost s iridiovkou z auta)
Brzdovou kapalinu zatím měnit nebudu, ani olej v tlumičích.... až časem.
Zadní pneu - včera mám novou, prodejce mi ji vyměnil - stará měla plošky (i když by ještě cca 2 tisíce vydržela) Nejprve jsem chtěl taky tu Michelinku, i ten prodejce skutru mi ji doporučil, ale po konzultaci s prodejcem pneu jsme vybrali Dunlop. (Michelin je prý 2 směsová, čili dobře drží v zatáčkách, ale 2x rychleji se opotřebovává. Já budu jezdit do práce mimo město cca 60 km denně, proto jsem volil dunlop. Ještě musím říct že ta Dunlopka byla drahší než Michelinka, a platil ji prodejce skutru)