Kamery na helmu a na jizdu vubec.
Re: Kamery na helmu a na jizdu vubec.
Je to tak, proto mám Garmina Virb XE a Sony s krytem mi leží doma. A ještě jeden údaj - 64 GB při 720p je cca 16 hodin 20 minut nepřetržitého záznamu. Takže pro mne 32 GB je málo, pro někoho až moc.
..................................
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
nyní Kymco Downtown 300i + Honda Integra 700 D (není to Diesel)
dřive Honda PCX150,Jawa 250, ČZ 125C, S11, Pionýr
Ja pouzivam na helme kameru od Cel Tecu BK 10 a vse v pohode. Baterie vydrzi cca 70 minut zaznamu 1080p.
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013, xenon, 2 x 12 V zásuvka, vestavěný voltmetr, kufr Givi E 470 N s brzdovým a koncovým světlem, držák GPS, vyhřívané gripy, bezdrátové světlo na helmu, alarm
Jawa Stadion S 22, r.v. 1962
Jawa Stadion S 22, r.v. 1962
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem jel do Trutnova a Č.Kostelce a tak jsem na rychlo na držák s přísavkou přidělal svoji kameru AEE Full HD a točil celkem nezajímavou cestu s žádným překvapením. Točí nádherně čistě ve formátu MOV, ale dalším zpracováním v Pinnacle Studio 12,je kvalita dost ořezána což je veliká škoda.
UKÁZKA VIDEA
UKÁZKA VIDEA
Slyším na jméno RUDA
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
No kvalita teda nic moc ... asi bych pouvažoval o jiném "studiu" ... jestli máš zdrojový záznam lepší, tak todle teda fakt nic moc

Naposledy upravil(a) HonzaH dne úte 04 dub 2017, 08:42, celkem upraveno 1 x.
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Ale hudba vynikající.
Jako dokumentní záznam pro pojišťovnu v případě kolize je to dostačující. Bych řekl. Já nejsem příznivcem dlouhých záběrů nic neříkající jízdy. Nevidíš krajinu, nevidíš okolí, nevidíš nic než silnici a kolo. Když máš kameru na helmě, to jsou zase škubance jak když jedeš na horské dráze. Když je to ale ve výsledku hezky sestříháno, příjemně ozvučeno a netrvá to dlouho, pak je to na podívání hezké. Je to stejné, jako když dorazí návštěva a dívá se na 3 458 fotek z dovolené. To si návštěva po půl hodině chce podřezat žíly, protože došly chlebíčky a fotky jdou stále.
Ale jinak to je na vkusu každého soudruha a tohle je můj názor.
Jako dokumentní záznam pro pojišťovnu v případě kolize je to dostačující. Bych řekl. Já nejsem příznivcem dlouhých záběrů nic neříkající jízdy. Nevidíš krajinu, nevidíš okolí, nevidíš nic než silnici a kolo. Když máš kameru na helmě, to jsou zase škubance jak když jedeš na horské dráze. Když je to ale ve výsledku hezky sestříháno, příjemně ozvučeno a netrvá to dlouho, pak je to na podívání hezké. Je to stejné, jako když dorazí návštěva a dívá se na 3 458 fotek z dovolené. To si návštěva po půl hodině chce podřezat žíly, protože došly chlebíčky a fotky jdou stále.
Ale jinak to je na vkusu každého soudruha a tohle je můj názor.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."