Jak často měníte válečky a řemen variátoru na vašem Kymcu?
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Objednal jsem TYTO válečka a dal je do Kymčáka. Rozměr nevím, ale jezdí to.
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
1/2 URAL RETRO 750 sajda.
"Lepší je být v šest doma, než o půl šesté v márnici."
Geku, to jsou originály, ty budou tutáč 29mm. Ono by to jezdilo i na ty 28mm, ale asi by se snížila maximálka o nějakej ten km/h - právě o ten rozdíl na průměrech válečků - to teorie.
Já jsem hledal i na E-bay a ani tam žádný správný válce nebyly.
Nicméně mě napadlo, že bych ty špatný válečky vzal do práce, vrazil je na trn a vzal bych z nich nějakou desetinku z průměru a tím je pěkně znovuzakulatil
Gramáž by se prakticky nezměnila holt by neměly průměr 29, ale 28.7
TVL,to je nápad. Začnu podnikat
Za kilčo budu renovovat válečky. Bude za mě milionář 
Já jsem hledal i na E-bay a ani tam žádný správný válce nebyly.
Nicméně mě napadlo, že bych ty špatný válečky vzal do práce, vrazil je na trn a vzal bych z nich nějakou desetinku z průměru a tím je pěkně znovuzakulatil
TVL,to je nápad. Začnu podnikat
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
Hmm,tak jsem taky uvažoval o doktorskejch válečcích. Bavil jsem se o tom s ogarama z Krhovej a ti mě doporučili - nešpekulovat. Zkoušeli prý na "déčku" různé varianty - včetně Dr.Purley a nic lepšího než originál nevymysleli.
Já jsem na "béčku" dal o gram lehčí a přišel jsem o 15 km v maximálce,tak se mě válí ve sklepě.
Ještě jsem se chtěl,jen tak ze zvědavosti, zeptat Ladika. Proč je varec u Xpětikila tak obrovský v porovnání s B650 ?
Já jsem na "béčku" dal o gram lehčí a přišel jsem o 15 km v maximálce,tak se mě válí ve sklepě.
Ještě jsem se chtěl,jen tak ze zvědavosti, zeptat Ladika. Proč je varec u Xpětikila tak obrovský v porovnání s B650 ?
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Rosi, ono je to tím, že B650 nemá úplně klasický variátorový převod s klínovým řemenem. To co na B650 vidíš a slyšíš, to je "bezstupňová převodovka" ... blíže ti to ale vysvětlí Ládík. Ten o tom ví asi nejvíc a dokáže to tak fundovaně vysvětlit.

Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
- Gek
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, ještě ty staré doma možná najdu. Pošlu ti je Vendo jako základ tvé milionářské kariery. Pak mi koupíš Urala se sajdou 2WD Tourist a jsme vyrovnanímulah píše:Začnu podnikatZa kilčo budu renovovat válečky. Bude za mě milionář
"Festina lente.". To platí stále a na všem.
Geku, to je dobrý. Já si vzpoměl, že mám ještě jedny originály z toho druhýho XC,takže si pro ně zajedu (jsou v bedně s dalšíma věcma ve skladišti u babičky) a budu prznit nejdřív "náhradní" a pokud to půjde podle mých představ tak ti ty tvoje zrenovuju za pívo. Předal bys mi je v Gekovanech a dovezl bych ti je k Laďovi.
Však počkééééj, lidi začnou vyhazovat z varců DR. Puley a ve velkým si objednávat DR. Muláh.
No ale k tématu. Ty moje rezervní jsou taky dosti oploštělý,proto to musím zkusit. Ale moc dobře vím co udělá 1 desetinka za plošku. Budu informovat jak jsem dopadl
No ale k tématu. Ty moje rezervní jsou taky dosti oploštělý,proto to musím zkusit. Ale moc dobře vím co udělá 1 desetinka za plošku. Budu informovat jak jsem dopadl
- motorr66
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, má pravdu HonzaHonzaH píše:Rosi, ono je to tím, že B650 nemá úplně klasický variátorový převod s klínovým řemenem. To co na B650 vidíš a slyšíš, to je "bezstupňová převodovka" ... blíže ti to ale vysvětlí Ládík. Ten o tom ví asi nejvíc a dokáže to tak fundovaně vysvětlit.![]()
Pomalu, ale jistě ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
Honda Africa Twin 1000 CRF DCT
Tatran 125 S, PAv 40, baťůžek Janka,
Babetta 210
+420606952091 Laďa - a taky slyším na: Ladinek ...
- martin.151
- Už mám víc než deset
jaké válečky
Zdravím vás. Chtel bych koupit nové válečky do mé nově koupené ojetiny.
pri rozjezdu ma skutr velkou prodlevu nez nabere rychlost a vytáčí se motor, tak predpokladam ze je to válecky.
proto se ptám: Jaké jsou rozměry válečků do Kymco agility city 125 a jaka je standartni váha? chtěl bych asi o neco tezsi, aby mi to zabiralo v nizsich otackach.
díky za pomoc
pri rozjezdu ma skutr velkou prodlevu nez nabere rychlost a vytáčí se motor, tak predpokladam ze je to válecky.
proto se ptám: Jaké jsou rozměry válečků do Kymco agility city 125 a jaka je standartni váha? chtěl bych asi o neco tezsi, aby mi to zabiralo v nizsich otackach.
díky za pomoc
Kymco Agility City 125
Víš ale o tom, že těžší válečky = šnek do kopce a když to s váhou přepískneš budou tě v kopci brát i cyklisti.
Nejdřív si sežeň - udělej něco na blokaci variátoru (NE Piston stopper
), pak to rozeber, okoukni válečky,jestli nemají plošky,při tý příležitosti si je můžeš změřit a zvážit,celý to vyčisti. Pokud plošky mít nebudou, vrať je zpátky a dál to neřeš, neb výrobce to má vychytaný a nic lepšího nevymyslíš.Pokud plošky mít budou, objednej takový co jsi naměřil a navážil. Nenapsal jsi jak je cityna stará a kolik má nalítáno. V každám případě je to 125ka,tak nemůžeš čekat žádný powerslidy
Nejdřív si sežeň - udělej něco na blokaci variátoru (NE Piston stopper
- martin.151
- Už mám víc než deset