Kufry, brašny, kapsy - jaké jste si vymysleli řešení ...
- forman
- Expert
- Kontaktovat uživatele:
Pro Geka: , dnes jsem koukal na Motorkáře a ještě tam stále nabízí tu ohrádku na kufr co jsem u něj objednal a ještě mi ji před lakem upravil na žerdičku vlajky. Inzerát
Slyším na jméno RUDA
Protože se mi změnily plány a k Fandovi beru "batůžek" musím vyřešit úložný prostor kufrem. Toš z toho nejsem moc moudrý. Jako kufrů je dost,i za dobrý peníze,značkový,čínský,malý i velký. Ale nějak nemůžu přijít na to jak to na mopeda přidělat. Samo že kufr je s plotnou,ale tu musím někam,na něco přidělat a pochybuju,že to bude všechno na sebe pěkně pasovat. Trošku jsem hledal,a každej nosič vypadá úplně jinak. Nebo jestli se prodává nějakej univerzál na kterej přidělám jak Givi,Kappu,tak i čínu za tágo??? Za případné odkazy budu vděčen. Děkuju
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- HonzaH
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Vašku tak tímto jsem si taky prošel a řeknu ti, že nejjednodušší (ne nejlacinější) je asi říct přímo dodavateli, jakou máš představu o litráži kufru a jeho nosnosti a třeba v motosp.cz si myslím, že ti dokážou udělat nabídku. A nebo pak jít vlastní cestou a vše si dohledat sám, ale není to úplně jednoduchá věc. není to totiž mezi jednotlivými výrobci tak úplně identické. pak některý kufr je s plotnou, některý bez, k tomu musíš sehnat nosič (buď s plotnou nebo bez) ...
no guláš
Nosič bez plotny pro kufry Monokey od GIVI TU
Nosič vč. plotny M5 pro kufry Monokey od Givi TU
A k tomu sehnat nějaký kufr monokey od Givi na plotnu M5 a je hotovo ... třeba ... ale bacha konkrétně u tohoto je limit 6kg ... Radím čím víc litrů, tím lépe ... hodně zdaru
Nosič bez plotny pro kufry Monokey od GIVI TU
Nosič vč. plotny M5 pro kufry Monokey od Givi TU
A k tomu sehnat nějaký kufr monokey od Givi na plotnu M5 a je hotovo ... třeba ... ale bacha konkrétně u tohoto je limit 6kg ... Radím čím víc litrů, tím lépe ... hodně zdaru
Kymco Downtown 300i ABS
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
Suzuki Burgman 650 Executive ABS
nyní Honda XL750 Transalp
No týýýý kokso, toho jsem se bál. Samý zmatky. No nejlepší bude, když zajedu do Kymca ve Varech a tak to očíhnu, a podebatím s prodavačem.
Nejlepší by asi bylo koupit nosič s nějakou pěknou rovnou deskou a přes kufr bych tam nahnal šrouby a bylo by po prdeli. Špatný je, že už jsem omezenej i financema (žena by novou lepší helmu chtěla) toš musím hledat nejlepší řešení
Nejlepší by asi bylo koupit nosič s nějakou pěknou rovnou deskou a přes kufr bych tam nahnal šrouby a bylo by po prdeli. Špatný je, že už jsem omezenej i financema (žena by novou lepší helmu chtěla) toš musím hledat nejlepší řešení
Agility 50 4T, Xciting 500 AFI , K-xct 125i, VARAN, Džamila CB500
- manet125
- Spisovatel příspěvkový
Strnadel5 píše:Zdrace bando potrebuji poradit Ladovi jsem uz volal a take mi poradil dobre, ale chctel bych slyset i ostatnich nazor
Shanim poradny kufr na masinu a nemit strach ze mi to nekde uleti ...
Mate nejake zkusenosti o motokufrech? Coo jsem vycetl a zachytil tak pokud to neni Givi nebo aspon Shad tak proste nebrat nedavat a nemontovat ! Nevim divam se ruzne po bazarech po internetu a zadna slava. Na co jsme dneska narazil tak me trochu potesilo
http://www.motogaraz.cz/shad-sh50-moto- ... orku-p4819
kufr s plotnu + operka k tomu
Dekuji za veskere info, clanky recenze i zkusenosti
jouza74 píše:Na Guzzině vozím 2 boční 40 L od němců značka Hepco & Becker. Jsou dvouplášťové, parádně těsní a když jsem sebou lísknul, vykryly mi nohu a nic se jim nestalo.
motorr66 píše:Jirko, ten SHAD je kvalitní kufr a nemusíš se bát, že ho někde ztratíš. Má bytelné uchycení a celkově je na úrovni drahých kufrů od konkurence. Má ho dvě sezony Mathias z Maxíků a dokonce přežil pád buráka na bok při couvání z kopečkaJá bych neváhal a šel do něj.
Bylo: Stadion, Kejvačka 250, KTM 50RSW, Manet S125 Modrej, Kymco People S200, Kymco Xciting 500 Ri
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210
Je: Manet S125 Zelenej, Kawasaki KL650 Tengai, Brumla B210