Tak můj stromeček dostal novou řetězovou sadu ČZ HX ring GOLD, protože na starém jsem při pravidelném čistění objevil docela velkou vůli na válečcích a tři spoje se špatně ohýbaly a nešly rozpohybovat. Nechtěl jsem riskovat problémy při cestování do Slovinska,tak jsem zvolil tuto cestu.
Všechno probíhalo v pohodě, až na povolení primárního kolečka. Ani metrová páka nezabrala. Druhý den mě zachránila rázová pistole a kompresor. Montáž a rozlisování spojky řetězu bylo v pohodě.
Nicméně,jsem si při mordování první den, nechtěně skřípnul káblík od ABS. No nic. Koupím druhé čidlo. Cena mě VYRAZILA dech,tak jsem se dnes jal spojovat pidikabílky zalisované v bužírce. Jen díky skalpelu od Medvědice Lenky, mému "orlímu" zraku - chirurgicky pevnými a přesnými řezy jsem obnažil vodiče a zvítězil.
Káblíky spojil,zaletoval,zasmrštil,zaizoloval a ABS funguje! Ještě olejíček motorový a 29. vyrážíme k móři.
Pořád se něco děje
Nájezd na DID řetázku byl 28tis.km
Vladimír,aby se nám to tady nepletlo.
Simson SR50 prodán,Burgman 125 -prodán,Downtown 300i -prodán, Suzuki Burgman 650 Ex. - prodán, Suzuki V Strom DL 650
Rozčilovat se,znamená - mstít se sám na sobě - pro blbost druhých.