Však jasmě, lepší mít práci, než nic. Jak bys měl čas, tak písni do pošty.Cossman píše:Jarku, určitě se někdy sejdeme a pokecáme, jen ta domluva. Právě teď toho mám taky hodně. Práce v práci, práce po práci, práce doma, u rodičů, u švagra, ...Do toho nějaké oslavy narozenin, křtiny, ... Ale furt lepší spousta práce než sedět doma nezaměstnaný.
Kymco Yager GT 125
Nazdar lidi,
tak jsem se dneska stal novym majitelem Yagera GT 125. Dokonce se mi ho podarilo i registrovat a mam pridelenou SPZ. Zatim najeto 18 km. Je to paradni strojovna. Doufam, ze bude slouzit dlouho a bez zavad.
tak jsem se dneska stal novym majitelem Yagera GT 125. Dokonce se mi ho podarilo i registrovat a mam pridelenou SPZ. Zatim najeto 18 km. Je to paradni strojovna. Doufam, ze bude slouzit dlouho a bez zavad.
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013, xenon, 2 x 12 V zásuvka, vestavěný voltmetr, kufr Givi E 470 N s brzdovým a koncovým světlem, držák GPS, vyhřívané gripy, bezdrátové světlo na helmu, alarm
Jawa Stadion S 22, r.v. 1962
- jakattara
- Spisovatel příspěvkový
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě tady a věřím, že budeš spokojen
.
KYMCO Xciting Evo, Kymco Vitality 150,
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432"
Krásná minulost - Kymco Agility 50MMC, Jawa Pionýr, Sachs Madass 125, Honda CTX700...
Zdarec,
muzete mi prosim poradit, jak se dostat k halogenove zarovce a k parkovackam u Yagera 125? Trochu jsem to koumal a jedina moznost ktera me napadla je ze se oddela plexi a sunda plast kolem pristrojovky. Diky za rady. Jinak prvni stovka za mnou a stroj slape nadherne. Do mesta jak delany.
muzete mi prosim poradit, jak se dostat k halogenove zarovce a k parkovackam u Yagera 125? Trochu jsem to koumal a jedina moznost ktera me napadla je ze se oddela plexi a sunda plast kolem pristrojovky. Diky za rady. Jinak prvni stovka za mnou a stroj slape nadherne. Do mesta jak delany.
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013, xenon, 2 x 12 V zásuvka, vestavěný voltmetr, kufr Givi E 470 N s brzdovým a koncovým světlem, držák GPS, vyhřívané gripy, bezdrátové světlo na helmu, alarm
Taky tě vítám cudi a gratuluji ke koupi Yagera. Já ho kupoval na konci března a teď mám najeto 4.300 km. Ty jo, to abych si už pomalu zejel domluvit garančku v 5 tisicích.
Jinak jsem taky moc spokojený a teď mě příjemně překvapila spotřeba při jízdě ve dvou. V sobotu jsem jeli s manželkou na Hradec, Žebrožraní a pak ještě další vyjížďku. Ráno jsem natankoval plnou, najeli jsme 228 km a večer jsem dotankoval přesně 7 L V-Poweru. Rychlost mezi městy okolo tachometrových 100 km/h, max. 115 s kopce.
Co se týká světla, tak jsi koumal správně, popisoval jsem tady na 3. straně.
Jinak jsem taky moc spokojený a teď mě příjemně překvapila spotřeba při jízdě ve dvou. V sobotu jsem jeli s manželkou na Hradec, Žebrožraní a pak ještě další vyjížďku. Ráno jsem natankoval plnou, najeli jsme 228 km a večer jsem dotankoval přesně 7 L V-Poweru. Rychlost mezi městy okolo tachometrových 100 km/h, max. 115 s kopce.
Co se týká světla, tak jsi koumal správně, popisoval jsem tady na 3. straně.
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Kymco Agilty 50, r.v. 2008 - prodáno 8.4.2013 s najetými 26.100 km
Kymco Yager GT 125, r.v. 2013 - plexi Givi - zkráceno o 12 cm, xenon, alarm, od 15.000 km Malossi Multivar
Tak mám Yagera už taky po garančce a bez problémů. Od příštího týdne máme v práci na 2 týdny celozávodní dovolenou, tak se může hezky vyrazit na výlety. Mám v plánu zajet do Adršpachu a trochu projet Moravskoslezský kraj. Pak dám vědět, jak si mašinka vedla. Ostatně nevím jak ostatní, ale označení GT mám zafixované jako grand turismo.
Myslím, že s delšími cestami nemá Yager problém. Cestu za Františkem do Chrastavy u Liberce zvládl v pohodě.
A to jsme jeli v podstatě celou cestu v dešti. 
Honda Integra 750D, r.v. 2015
Otáčky
Dobrej výkonCossman píše:... Rychlost mezi městy okolo tachometrových 100 km/h, max. 115 s kopce....
Kymco Yager 125 GT, r.v. 2008, variátor Malossi, velké plexi Biondy.
Zdravim, tak jsem take "novym" stastnym majitelem tohoto stroje
. To novym pisu do uvozovek proto, ze jej vlastnim uz od unora, ale toto forum jsem objevil az nedavno
. Je to moje prvni moto zkusenost, predtim jsem preferoval spise 4 kola, ale hned po prvni projizdce jsem se zamiloval 
Naposledy upravil(a) dannyrko1 dne sob 13 črc 2013, 21:01, celkem upraveno 1 x.
Já jsem ho koupil někdy minulý léto v předstihu (vlastním "B") a jako osobní dopravní prostředek naprosto vyhovující
. Manželka, jakožto zapřísáhlá odpůrkyně jednostopých vozidel, jela dokonce už se mnou (poněvadž jsme vezli dvoustopé vozítko do servisu a neměla by se jak dostat domů) a ani moc neprskala. Jen, že jí prej fouká na nohy
.
Jj, uz mi usetril nekolik pravdepodobne hodin zivota, ktere bych normalne prostal v kolonach a takhle jsem se krasne protahnul.RoDoDc píše:Já jsem ho koupil někdy minulý léto v předstihu (vlastním "B") a jako osobní dopravní prostředek naprosto vyhovující
jj, taky si to vychvaluju, ale zajímalo by mě jaký jsi měl otáčky. Z minulýho majitele jsem nedostal, jaká váha tam je. Zjišťuju, do jakejch obrátek to točíte, jestli budu muset ladit nebo ne 
Jo, udělal jsem malou úpravu proti vyhrnování nohavic při jízdě s velkým plexi
. Pod střední šroub krycí lišty přechodu plexi a světla jsem dal 3 podložky, čímž se vytvořilo místo pro prostup vzduchu, takže se za plexi nedělá takovej podtlak. Nevím tedy, jestli by nestačily podložky třeba 2, ale to musím ještě poladit. Švára má na cestovním enduru taky něco podobnýho, ale už v rámci originálního plexi
. Neexperimentoval jste někdo v téhle oblasti?
Díky
----
OK, nebudu citovat, ale přišlo mi to srozumitelnější
Jo, udělal jsem malou úpravu proti vyhrnování nohavic při jízdě s velkým plexi
Díky
----
OK, nebudu citovat, ale přišlo mi to srozumitelnější
Naposledy upravil(a) RoDoDc dne pon 15 črc 2013, 00:18, celkem upraveno 1 x.